UN ARREBOSSAT DIFERENT

Normalment per arrebossar fem servir farina de galeta i ou. O farina i llet. O tempura… Aquí hi ha una recepta diferent i original per arrebossar, amb un gust particular.

Ingredients:

125 gr. de blat

125 gr. de farina de blat de moro tipus Maizena

Una cullera sopera de sal

1 sobre de llevat químic (Royal)

1 llauna de cervesa

 

PREPARACIÓ

Es barregen primer els ingredients secs i després s’hi afegeix de mica en mica la cervesa fins aconseguir la textura desitjada.

A l’hora de fer l’arrebossat, ja sigui de pollastre o peix, s’embolcalla primer amb farina de blat perquè la pasta s’hi adhereixi bé.

Una variant d’aquesta recepta és afegir a la barreja un ou batut.

 

arrebossat

Anuncis

1 comentari

Filed under Aperitius, Segons plats, Uncategorized

One response to “UN ARREBOSSAT DIFERENT

  1. Retroenllaç: UN ARREBOSSAT DIFERENT | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s