Pèsols amb pernil amb la Thermomix

Hi ha dies en què un arriba a casa cansat i amb poques ganes de fer res. I menys encara amb ganes d’anar a comprar per fer el sopar. Doncs aquesta és una recepta ideal per aquests dies, ràpida, fàcil i amb ingredients que normalment tenim a la nevera i al congelador: Pèsols amb pernil. Que no tenim pernil? doncs hi afegim bacon. Som-hi!

Ingredients per 4 persones:

180gr de ceba

70 d’oli d’oliva verge extra

Mig quilo de pèsols congelats

150 gr. d’aigua

120 gr. de pernil ibèric a daus petits (o de bacon)

 

PREPARACIÓ

Posem la ceba tallada a quarts dins de la Thermomix, juntament amb l’oli i ho piquem 3 segons/velocitat 5. A continuació ho sofregim 6 min/a 120 graus/ velocitat 1.

Passat aquest temps incorporem els pèsols, l’aigua i la sal. Programem 15 minuts/a 100 graus/gir invers/ velocitat 1.

Finalment hi afegim el pernil i programem 5 minuts/100 graus/ gir invers/velocitat 1.

I ja ho tindríem. Queda una mica caldós, a qui li agradin una mica més secs pot repetir l’últim pas una altra vegada.

pèsols

 

Anuncis

1 comentari

Filed under Primers plats, Thermomix, Verdures

One response to “Pèsols amb pernil amb la Thermomix

  1. Retroenllaç: Pèsols amb pernil amb la Thermomix | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s